Eskişehir Basket Ted Ankara'yı Rahat Geçti - Son Dakika
Spor

Eskişehir Basket Ted Ankara'yı Rahat Geçti

Türkiye Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Eskişehir Basket sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi.

28.02.2015 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin son sırasından kurtulmak için uğraşan Eskişehir Basket sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 97-85 mağlup etmeyi başardı. Eskişehir Basket bu sezonki dördüncü galibiyetini alırken, konuk ekip 13. yenilgisiyle tanıştı.

Mücadelenin ilk çeyreğinde konuk takımın 17-24’lük üstünlüğü göze çarpsa da ikinci çeyrekle beraber kontrolü eline alan Eskişehir Basket devreye 40-36 önde gitti. İkinci yarıda iki takımda savunmada iyi bir performans ortaya koymazken üçüncü çeyreği 68-60 önde geçen Eskişehir Basket mücadeleden de 97-85 galip ayrılan taraf oldu.

Eskişehir Basket’te 35 sayı 10 ribaund 5 asist ile oynayan Matt Walsh maçın yıldızı olurken, 20 sayı 6 ribaund ile oynayan Manny Harris ve 14 sayı 9 ribaund ile oynayan Jared Homan galibiyette öne çıkan isimler oldu.

Rönesans TED Ankara Kolejliler’de 26 sayı 11 ribaund ile oynayan Aminu, 14 sayı 10 asist ile oynayan Marques Green ve 13 sayı 5 ribaund ile oynayan Clay Tucker’ın performansı yeterli olmadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eskişehir Basket Ted Ankara'yı Rahat Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement