Eskişehir'de 1 Kişiyi Döverek Öldürmekten Yargılanan 8 Sanıktan 5'ine Ceza Yağdı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 1 Kişiyi Döverek Öldürmekten Yargılanan 8 Sanıktan 5'ine Ceza Yağdı

Eskişehir\'de 1 Kişiyi Döverek Öldürmekten Yargılanan 8 Sanıktan 5\'ine Ceza Yağdı

ESKİŞEHİR'de 32 yaşındaki zafer Cihat Yetimler'i döverek öldürmek suçundan yargılanan 8 sanıktan 5'i toplam 7 yıl 9 ay ile 14 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

27.09.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de 32 yaşındaki zafer Cihat Yetimler'i döverek öldürmek suçundan yargılanan 8 sanıktan 5'i toplam 7 yıl 9 ay ile 14 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. 3 sanık ise baraat etti.

Gökmeydan Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda 20 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Zafer Cihat Yetimler bir grubun saldırısına uğradı. Yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan Yetimler olayın ardından oturduğu Bilecik'in Bozüyük ilçesine gitti. Burada fenalaşan Yetimler yakınları tarafından Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Yetimler sevk edildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde bir hafta sonra yaşamını yetirdi.

Polis, Zafer Cihat Yetimlerin dövülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla Suendam Erdilek (40), İlker Yıldırım (29), Gökhan Alan (27), Turan Gürcan (24), Anıl Özçelebi (22), Şahin Üçsaray (22), Bulut Yılmaz (21) ve Çağrı Gümüş'ü (19) gözaltına aldı. Turan Gürcan ile Şahin Üçsaray tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer 6 şüpheli tutuklandı.

Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanıklardan Suendam Erdilek, ölen Zafer Cihat Yetimler'in kendisini sürekli rahatsız ettiğini belirterek şu iddialarda bulundu:

"Zafer, sürekli telefon ederek bana arkadaşlık teklif ediyordu. Kendisini defalarca aramaması yönünde uyarmama rağmen aramaya devam etti. Bana ahlaksızca tekliflerde bulunuyordu. Kendisi ile görüşmeye karar verdim. Bir pastanede buluşmak üzere anlaştık. Pastaneye İlker ile birlikte gittik. Ancak Zafer pastaneyi bulamadığını belirterek bir akaryakıt istasyonuna beni çağırdı. Oraya gittik. Ben arabayı park etmeye çalışırken İlker araçtan indi. Ben daha arabadan inmeden İlker tekrar geri geldi ve Zafer Cihat Yetimler ile görüştüğünü, kendisine pezevengi mi olduğunu sorması üzerine tokat atıp geldiğini söyledi. Onun öldüğünü bir hafta sonra öğrendim."

İlker Yıldırım ise olay yerine kavga etmek için gitmediklerini söyleyerek, "Akaryakıt istasyonunda Zafer'e Suendam'ı niye rahatsız ettiğini sordum. Bana 'Sen onun pezevengi misin?' deyince kendisine tokat attım" dedi.

Diğer sanıklar ise suçlamaları kabul etmeyerek beraatlarını istedi. 2'nci Ağır Ceza Mahkeme heyeti sanıklardan İlker Yıldırım, Anıl Özçelebi ve Bulut Yılmaz'ı 14'er yıl, Suendam Erdilek'i 10 yıl 6 ay, Çağrı Gümüş'ü de 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptı. Heyet diğer sanıklar Gökhan Alan, Turan Gürcan ve Şahin Üçsaray'ın ise beraatına karar verdi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 1 Kişiyi Döverek Öldürmekten Yargılanan 8 Sanıktan 5'ine Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement