Eskişehir'de 2 Ayrı 1 Mayıs Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 2 Ayrı 1 Mayıs Kutlaması

Eskişehir\'de 2 Ayrı 1 Mayıs Kutlaması

İş, Birleşik Kamu-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği Odunpazarı Meydanı'nda kutlama yaparken, DİSK, KESK, TMMOB, TTB ise kutlama alanı olarak Sıhhiye Meydanı'nı tercih etti.

01.05.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş, Birleşik Kamu-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği Odunpazarı Meydanı'nda kutlama yaparken, DİSK, KESK, TMMOB, TTB ise kutlama alanı olarak Sıhhiye Meydanı'nı tercih etti. Türk-İş, Birleşik Kamu-İş, Atatürkçü Düşünce Derneğinin sabah saatlerinde düzenlediği etkinlik Hava Şehitliği'ne çelenk konulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Hamamyolu Caddesi'nden Odunpazarı Meydanı'na düzenlenen yürüyüşe Eskişehir CHP Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Okan Cemal Yüksel, Türk-İş Şube Başkanı Necat Kılıç, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Azmi Kerman, Eğitim-İş Şube Başkanı Ebru Sungar ile 500'e yakın işçi katıldı. Odunpazarı Meydanı'nda toplanan işçiler halay çekti.

BÜYÜKERŞEN DİSK'İN ETKİNLİĞİNE KATILDI

DİSK, KESK, TMMOB, TTB'nin düzenlediği kutlamalar ise Sıhhiye Meydanı'nda gerçekleşti. Çeşitli sendika, dernek, parti ve sivil toplum örgütleri çeşitli yerlerden düzenledikleri yürüyüşlerle meydanda buluştular. Sıhhiye Meydanı'ndaki kutlamalara Eskişehir CHP Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Okan Cemal Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile 2 bine yakın kişi katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Grup Kibele ve Grup Lusnika konser verdi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı etkinlikler olaysız bitti.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 2 Ayrı 1 Mayıs Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement