Eskişehir'de 30'dan Fazla Aracın Lastikleri Kesildi (2) - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 30'dan Fazla Aracın Lastikleri Kesildi (2)

Eskişehir\'de 30\'dan Fazla Aracın Lastikleri Kesildi (2)

KLASİK OTOMOBİLİN 3 LASTİĞİ KESİLDİEskişehir'de park halindeki 30'dan fazla aracın lastiklerinin kesilmesi ile ilgili polis ekipleri şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

16.10.2016 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KLASİK OTOMOBİLİN 3 LASTİĞİ KESİLDİ

Eskişehir'de park halindeki 30'dan fazla aracın lastiklerinin kesilmesi ile ilgili polis ekipleri şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Işıklar Mahallesi Yıldıztepe Sokak'taki boş arsada duran 68 yaşındaki Yalçın Alkılıç'a ait 26 FC 897 plakalı 1965 model Chevrolet Belair marka otomobilin de 3 lastiği bıçakla kesildi. Yalçın Alkılıç 28 yıl önce satın aldığı ve 40 bin lira masraf yaptığını belirttiği otomobilin lastiklerinin bıçakla kesildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Sıfır, yeni lastiklerdi. 3 tanesini bıçaklamışlar. Şiş olsa tamir edersin ama bıçaklamışlar. Bunu tamir edemezsin. Atıp yenisini alacaksın. Bir tek sağ önü bırakmış Allah rızası için. Keşke onu da yapsaydı da 4 tane alsaydım. Bu gece gelip arabaya oturdum. Araba yamuk geldi. Yer mi göçtü dedim. Baktım 3 lastik inmiş."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 30'dan Fazla Aracın Lastikleri Kesildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement