Eskişehir'de Asayiş Olayları - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Asayiş Olayları

Eskişehir’de polis ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde, hapis cezası kesinleşmiş 2 şahıs yakalanırken, bir başka operasyonda ise uyuşturucu madde ele geçirildi.

15.01.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de polis ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde, hapis cezası kesinleşmiş 2 şahıs yakalanırken, bir başka operasyonda ise uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, 'yağma' suçundan 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D. (46) Gündoğdu Mahallesi'nde, 'yaralama' suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.S. (29) ise Kurtuluş Mahallesi'nde polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanarak, cezaevine teslim edildi. 'Telefon dolandırıcılığı' olayına maruz kalan H.A. (78) isimli vatandaşın da 10 bin TL'yi, dolandırıcıların hesabına yatırmak üzereyken polis ekiplerince engellendiği belirtildi.

Öte yandan, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, Fevziçakmak, Gazipaşa, Bahçelievler ve Hoşnudiye mahallelerinde 3,6 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildiği ve şahıslarla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Asayiş Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement