Eskişehir'de Darağacı Kurup Gülen'in Maketini Astılar - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Darağacı Kurup Gülen'in Maketini Astılar

Eskişehir\'de Darağacı Kurup Gülen\'in Maketini Astılar

Eskişehir'de darağacı kurup Gülen'in maketini astılarESKİŞEHİR'de Sağlık Sen üyeleri darbe girişimini protesto etmek amacıyla Sağlık İl Müdürlüğü önünde kurdukları darağacında etek giydirdikleri Fethullah Gülen'in maketini astı, ardından da helva dağıttı.

19.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de darağacı kurup Gülen'in maketini astılar

ESKİŞEHİR'de Sağlık Sen üyeleri darbe girişimini protesto etmek amacıyla Sağlık İl Müdürlüğü önünde kurdukları darağacında etek giydirdikleri Fethullah Gülen'in maketini astı, ardından da helva dağıttı.

Sağlık Sen üyeleri öğle saatlerinde Köprübaşı semtindeki Sağlık İl müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. 'Vatan için nöbetteyiz' yazılı pankart açan Sağlık Sen üyeleri kurdukları darağacına da gömlek ve altında siyah etek giydirdikleri Fethullah Gülen'in maketinin boynuna ip geçirdi. Sağlık Sen İl Başkanı Hasan Hüseyin Köksal yaptığı konuşmada darbecilere dur dediklerini ve demokrasiye sahip çıktıklarını söyledi. Köksal şöyle konuştu: "Ülkemiz bir darbe girişimini milletimizin demokrasiye, ülkemize olan sevgisi ve darbecilere karşı cansiperane mücadelesiyle engellemiş, demokrasimizin kazanmasını sağlamıştır. Sağlık Sen ailesi olarak tüm teşkilatımız ile darbe gecesinden bugüne kadar Eskişehir'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımız ile omuz omuza, yan yana saf tutarak demokrasimizden yana safımızı bir kez daha ortaya koyduk. Bu hain ve alçak girişime katılan, yardımcı olan, destekleyen bütün hainler hukuk içinde hak etiği cezaya çarptırılmalıdır. Bu darbe girişiminin bütün uzantıları tespit edilerek gereği yapılmalıdır."

Basın açıklamasının ardından Sağlık Sen İl Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Fethullah Gülen'in maketinin altındaki tabureyi ayağıyla ittirdi. Gülen'in maketi darağacındaki ipte asılı kaldı. Sağlık Sen üyeleri basın açıklamasına katılanlara ve yoldan geçen vatandaşlara helva dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Darağacı Kurup Gülen'in Maketini Astılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement