Eskişehir'de "Deneyimli Cafe" Açılışı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Deneyimli Cafe" Açılışı

Eskişehir\'de "Deneyimli Cafe" Açılışı

Tepebaşı Belediyesi, yaşam kalitesi yüksek bir Tepebaşı hedefi ile gerçekleştirdiği insan odaklı projelere bir yenisini daha ekledi.

06.02.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, yaşam kalitesi yüksek bir Tepebaşı hedefi ile gerçekleştirdiği insan odaklı projelere bir yenisini daha ekledi.

Bağlar Mahallesi'nde bulunan Sinan Alağaç Parkı içerisinde açılan "Deneyimli Cafe" ile yaşlı ve emekliler huzurlu bir ortamda çaylarını yudumlarken, vakit geçirebilecekleri bir mekana kavuştu.

Deneyimli Cafe'nin açılış töreninde konuşma yapan Emekliler Derneği Başkan Vekili Şaban Özdemir, Türkiye Emekli Ast Subaylar Derneği Eskişehir İl Başkan Yaşar İral ve emekli öğretmenler adına Faik Dikmen, Tepebaşı Belediyesi ve Başkan Ataç'a yaşlılar ve emekliler için gerçekleştirdiği projeler için teşekkür etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, Sinan Alağaç Parkı ve burada bulunan eski binayı yıl boyunca titiz bir çalışma ile elden geçirdiklerini ifade ederek, herkesin keyif alacağı güzel bir mekan oluşturduklarını söyledi. Ataç, Tepebaşı Belediyesi'nin kendi işleteceği ve kazanç beklemeden iyi hizmet verebileceği bir mekan oluşturduklarını ve bu mekanda unutulan domino, satranç ve briç gibi oyunların olacağını da sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Deneyimli Cafe' Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement