Eskişehir'de "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" Semineri - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" Semineri

Eskişehir\'de "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" Semineri

Türk Metal Sendikası Eskişehir 1 Nolu Şubesi’ne bağlı Ford Otosan A.Ş. işyerinde çalışan üyelere "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi" verildi.

28.02.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası Eskişehir 1 Nolu Şubesi'ne bağlı Ford Otosan A.Ş. işyerinde çalışan üyelere "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi" verildi.

Şube toplantı salonunda 280 üyenin katıldığı eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Erkut Kılıç, işyerinde üretimin, verimliliğin, kalitenin yeterli düzeyde olması, ancak çalışanların iş güvenliğini ve sağlığını koruyacak tedbirleri almakla mümkün olacağını söyledi.

İşçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması gereken tedbirler dizisine "İş Güvenliği" olduğunu vurgulayan Türk Metal Sendikası Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı Kılıç, "Hızlı sanayileşme ve teknolojik gelişmeler ile doğru orantılı olarak özellikle iş yerlerinde çalışan kişilerin güvenliği ile ilgili bazı sorunlar da açığa çıkmıştır. Bu sebeple bir takım önlemleri önceden alarak iş yerlerini güvenli hale getirmek gerekmekte olduğundan iş güvenliği oldukça önem kazanmıştır. İş sağlığı ve güvenliği; işin yapılması sırasında iş yerindeki fiziki çevre şartları sebebiyle işçilerin maruz kaldıkları sağlık sorunları ve mesleki risklerin ortadan kaldırılması veya azaltılması ile ilgilenen bilim dalıdır" dedi.

Kılıç, semineri veren hocalara ve eğitime katılan üyelere katkılarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement