Eskişehir'de MHP'nin 12 İlçe Başkanı Kurultay Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Politika

Eskişehir'de MHP'nin 12 İlçe Başkanı Kurultay Çağrısı Yaptı

Eskişehir\'de MHP\'nin 12 İlçe Başkanı Kurultay Çağrısı Yaptı

Eskişehir'de MHP'nin 12 ilçe teşkilatı başkanı biraraya gelerek vakit kaybedilmeden kurultay yapılması çağrısında bulundu.

07.01.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de MHP'nin 12 ilçe teşkilatı başkanı biraraya gelerek vakit kaybedilmeden kurultay yapılması çağrısında bulundu.

MHP'nin Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Döngel, Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılıçaslan, Sivrihisar İlçe Başkanı Yaşar Gürel, İnönü İlçe Başkanı Erol Taşkın, Mahmudiye İlçe Başkanı İsa Toy, Mihalgazi İlçe Başkanı Abdullah Törenci, Beylikova İlçe Başkanı Ramazan Çiçek, Han İlçe Başkanı Yüksel Eryılmaz, Günyüzü İlçe Başkanı Sinan Kara, Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Selçuk ve Alpu İlçe Başkanı Necmettin Ekici, Uluönder Mahallesi'ndeki Ayten Usta Tesisleri'nde biraraya geldi.

İlçe başkanları adına hazırlanan ortak basın açıklamasını MHP Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Döngel okudu. Döngel şunları söyledi:

"Geldiğimiz noktada gördüğümüz manzara umut vermek bir yana her geçen gün hepimizi daha da karamsarlığa sürüklemektedir. Aziz milletimiz 1 Kasım seçimlerinde bize mesajını vermiştir. Bu mesajı görmezden gelmek mümkün değildir. Önümüzdeki günler gelecek açısından MHP'nin konumunu belirleyecektir. Türkiye bir uçuruma sürüklenirken ya kendi iç kavgalarımızda boğulacağız, ya da milletimizin desteğini alarak bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Kurultay, hukuki, demokratik ve meşru bir zeminde ülkülerimizi gerçeğe dönüştürebilmenin, önce kötü gidişi durdurup ardından iktidara yürüyüşümüzün ilk adımı olacaktır. Kurultay için yeterli imzadan fazlası toplanmıştır. Öyleyse vakit kaybetmeden haydi kurultaya."

Oğuz Döngel bir gazetecinin "Bu açıklamanız sonrasında genel merkez sizleri görevden alır mı?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Biz görevden alınacak bir şey yapmıyoruz. Bu gayet demokratik bir davranıştır. Biz davamızı bir adım ileri götürmek için çabalıyoruz. Ama görevden alınırsak da bu genel merkezin takdiridir. Bizim davamızı ve bayrağımızı kim daha iyi taşır ve yukarıya taşırsa onun yanında oluruz. Adayların hepsi birbirinden değerli. Kimsenin ülkücülüğünü yargılama haddimiz olamaz."

1 Kasım seçimlerine girerken MHP'nin kendisini anlatamadığını savunan Oğuz Döngel, "Eskişehir ölçeğinde ise Ruhsar Demirel, parti içinde adaylar arasında yapılan temayül yoklamasında 17'nci sırada yer aldı. Biz sonuçları alarak genel merkezimize gittik. Tabanın iradesini paylaştık. Genel merkezimiz bize Ruhsar hanımın milletvekili adayı gösterileceğini söyledi. Biz de Eskişehir'e dönüp kendisi için çalıştık. Her türlü çabayı harcadık. Ama kendisi bir defa olsun hangi ilçe teşkilatı ile ilgilendi acaba?" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Eskişehir'de MHP'nin 12 İlçe Başkanı Kurultay Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement