Eskişehir'de Sağanak Yağış - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Sağanak Yağış

Eskişehir\'de Sağanak Yağış

Eskişehir’de sabah saatlerinde başlayan kuvvetli yağmur günlük yaşamı güçleştirirken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve araç sürücülerini de zor durumda bıraktı.

27.06.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de sabah saatlerinde başlayan kuvvetli yağmur günlük yaşamı güçleştirirken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve araç sürücülerini de zor durumda bıraktı.

Son yılların en yağışlı yaz mevsimini yaşandığı Eskişehir'de bir yağmur bir güneş şeklinde geçen hava şartları vatandaşlara ne yapacağını adeta şaşırdı. Sabah saatlerinde başlayan ve etkisini öğlen saatlerinde de devam ettiren yağmura vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Yolda biriken su birikintilerinden yürümekte güçlük çeken vatandaşlar, yağmurdan korunmak için de çareyi şemsiye kullanmak ve ve yağmurluklara sığınmakta buldu. Ayrıca araç sürücülerinin de yollarda biriken su topluluklarından geçerken zor anlar yaşadığı, bazı araçların da su birikintileri içinde kaldığı görüldü.

HAZİRAN YAĞIŞLARI MEVSİM NORMALLERİNİN 2 KAT ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan, Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün ve yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların süreceği belirtildi. Yetkililer, yağışların özellikle Kütahya, Eskişehir ve Bilecik'in de güney çevrelerinde kuvvetli olmasını beklendiğini ve Eskişehir'de metrekareye 20 ile 50 kilogram yağış düşeceği bildirdi. Haziran yağışlarının bu yaz mevsim normallerinin 2-3 kat üzerinde gerçekleştiğini söyleyen yetkililer, vatandaşları da kuvvetli yağışlar dolayısıyla sel, su baskını ve heyelana karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyardı. Yağışların yeni haftayla birlikte normale döneceği ve yağışsız periyotların başlayacağı aktarıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Sağanak Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement