Eskişehir'de Şehit Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Şehit Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Eskişehir\'de Şehit Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, Reşadiye Camiinde Irak Türkmeneli'nde şehit olan Müslümanlar ve Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

28.06.2014 14:47  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, Reşadiye Camii'nde Irak Türkmeneli'nde şehit olan Müslümanlar ve Türkmenler için gıyabi cenaze namazı organize edildi.

Cenaze namazına Ocak Başkanı Engin Şahan, Başkan vekili Özkan Alaca, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Ülkü Ocakları, teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'i idrak ettiğimiz bu günlerde, Türk-İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı dinmemektedir. Ülkü Ocakları olarak isteğimiz savaşın bitmesi, dökülen kanın durmasıdır. Şehit olan tüm Müslüman Türk kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, Türkmeneli'nde hayatını kaybedenlerin yakınları için de yardım kampanyası başlattıklarını da bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Şehit Türkmenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika


Advertisement