Eskişehir'de Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyredecek - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyredecek

Eskişehir\'de Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyredecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, hava sıcaklıkların hafta boyunca mevsim normallerinde seyredeceğini, hafta içi çeşitli günlerde ise yağış beklentileri olduğunu söyledi.

28.06.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, hava sıcaklıkların hafta boyunca mevsim normallerinde seyredeceğini, hafta içi çeşitli günlerde ise yağış beklentileri olduğunu söyledi.

Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tarınç, geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta itibariyle 8-10 derece azalarak, mevsim normaline döndüğünü söyledi. Haftanın çeşitli günlerinde yağışlar beklendiğine dikkat çeken Tarınç, "Bugün hafif mevzi sağanak yağış beklentimiz var. Çarşamba günü bölge genelinde yani Bursa, Bilecik, Kütahya ve Eskişehir'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentimiz var. Bu yağışlar kısa sürede miktar bırakabilir. Yağdığı yerlerde de ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu gibi riskler meydana gelebilir. Perşembe günü de yine bölge genelinde aralıklarla sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış beklentimiz var. Sıcaklıklarımız 28-29 derece arasında seyredecek" dedi.

CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, yağışlı havanın Cuma gününden itibaren bölgeyi terk edeceğine dikkat ederek şöyle devam etti:

"Cuma günü bu yağışlı sistem bölgemizi terk edecek ve cumadan itibaren önümüzdeki hafta başına kadar sıcaklıklar artarak tekrardan mevsim normallerinin üzerine çıkacak."

Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç ayrıca, hafta boyunca kuzey ve batılı yönlerden orta kuvvette rüzgarların eseceğini de sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyredecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement