Eskişehir'de Trafik Kazaları Mobese Kameralarda - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Trafik Kazaları Mobese Kameralarda

Eskişehir\'de Trafik Kazaları Mobese Kameralarda

Eskişehir'de meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarına takıldı.

20.05.2013 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameralarına takıldı.

Şehir merkezinde meydana gelen çeşitli trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kayıtlarına yansıdı. Aralarında ön plana çıkanlarlar, motosiklet sürücülerinin dikkatsizliği sonucunda meydana gelen kazalar oldu. Bu arada kavşaklarda ışık ihlallerinden dolayı meydana gelen trafik kazaları da saniye saniye görüntülendi.

Espark önündeki tramvay yolunu işgal eden iki otomobil, yolu paylaşamayınca birbiriyle çarpışırken, bir caddede kırmızı ışık ihlali yapan otomobil, başka bir otomobile yandan çarptı. Diğer kazalarda ise, hız sınırı ihlal eden bir motosiklet, önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya çarptı ardından da dengesini kaybederek motosikletinin üzerinden yere uçtu. Diğer kazalarda ise dikkatsiz bisiklet sürücülerinin otomobillerle çarpışması kameralara yansıyan bir başka kaza görüntüleri oldu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin değişik yerlerinde bulunan mobese kameraları sayesinde birçok asayiş olayına kısa sürede müdahale edilip faillerinin yakalandığını bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Trafik Kazaları Mobese Kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement