Eskişehir'de Üniversite Kaydını Yaptıran Öğrenciler Yerleşmeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Üniversite Kaydını Yaptıran Öğrenciler Yerleşmeye Başladı

Eskişehir\'de Üniversite Kaydını Yaptıran Öğrenciler Yerleşmeye Başladı

Eskişehir’deki üniversiteleri kazanan ve kente gelerek kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler yavaş yavaş yerleşmeye başladı.

04.08.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'deki üniversiteleri kazanan ve kente gelerek kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler yavaş yavaş yerleşmeye başladı.

Eskişehir'e 2015-2016 eğitim ve öğrenim yılı kayıtlarının başlamasından sonra üniversiteli olan öğrencileri yerleşme telaşı sardı. Kayıt işlemlerini bitiren öğrenciler vakit kaybetmeden kendilerine uygun yere yerleşmeye başladı. Aile ve öğrencilere hem zaman kazandırmak hem de kolaylık sağlamak adına Üniversite Caddesi Açık Öğretim binası önünde kurulan apart stantları bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehir'de yaşanan sıcaklara rağmen güneş altında öğrencileri en uygun mevkiye yerleştirmeye çalışan apart tanıtımcıları, bu vesileyle öğrenci ve ailelerine Eskişehir'i gezme fırsatı da sunuyor.

Konuyla ilgili konuşan Üniversite Caddesi üzerinde apart tanıtımı yapan Koray Bozoğlu, kurulan tüm apart stantlarının öncelikle Eskişehir'e gelen ailelere kolaylık sağlamak olduğunu söyledi. Bozoğlu, "Kısa süren kayıt işlemleri sonrası veliler ve öğrenciler kendilerine uygun yerleşim yeri aramaya başlıyor. Biz de kurduğumuz apart tanıtım stantlarıyla hem onlara kolaylık sağlıyoruz, hem de Eskişehir'i gezme zamanı bırakıyoruz. Ailelerin şehri baştanbaşa gezmeleri yerine toplu halde bulunduğumuz bu yer onların da işine yarıyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kurulan apart stantlarında her ailenin bütçesine uygun şekilde odalar bulunduğu da söylendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Üniversite Kaydını Yaptıran Öğrenciler Yerleşmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement