Eskişehir'deki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Cinayet Davası

Eğlence merkezi önünde bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

23.10.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir eğlence merkezi önünde bir kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Ali Paşa Aldağ'ın (32) yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu. Sanık İlyas Uçar ise duruşmaya videokonferans sistemiyle bağlandı.

Sanık İlyas Uçar savunmasında, hedef gözetmeksizin ateş ettiğini iddia ederek, "Ben söz konusu olayın meydana geldiği kafede çalışıyordum. Dışarıda kavga çıktığını ve ateş açıldığını görünce kavganın sona ermesi için kendime ait av tüfeğiyle rastgele ateş ettim. Ölen kişiyi tanımıyorum, asla hedef almadım. Olaydan dolayı çok pişmanım" dedi.

Maktul Ali Paşa Aldağ'ın kardeşleri İsmail ve Doğan Aldağ ise kardeşinin suçsuz yere öldürüldüğünü iddia ederek, sanıktan şikayetçi olduklarını bildirdi.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 20 Kasım'a erteledi.

Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta 1 1 Mayıs'ta meydana gelen olayda "alkol içme" meselesinden çıktığı öne sürülen kavgada Ali Paşa Aldağ başından silahla vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra çalışma başlatan polis, sanık İlyas Uçar'ı kısa sürede yakalamıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement