Eskişehir'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 Bin Kişi Katıldı

Eskişehir\'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 Bin Kişi Katıldı

Eskişehir'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 bin kişi katıldıEskişehir'de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da konuşma yaptığı Demokrasi Nöbeti Mitingi'ne yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

07.08.2016 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 bin kişi katıldı

Eskişehir'de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da konuşma yaptığı Demokrasi Nöbeti Mitingi'ne yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

Demokrasi Nöbeti Mitingi Esskişehir Valilik Meydanı'nda yapıldı. mitinge Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, eşi Semra Avcı, Vali Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile 15 bine yakın kişi katıldı. Bakan Nabi Avcı kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı çıkan ve demokrasi nöbetlerine katılan herkese teşekkür etti. Avcı şunları söyledi

Gazanız mübarek olsun. Bugün 24 gündür büyük bir şevkle, aşkla, coşkuyla sürdürdüğümüz, sürdürdüğünüz demokrasi nöbetlerini Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz. Ben hepinize bu 24 gün boyunca gösterdiğiniz fedakarlıklar için, dirayet için tekrar çok teşekkür ediyorum. Bugün meydanlardaki nöbetlerimiz bitiyor. Ama her birimizin işyerlerindeki nöbetlerimiz aynen devam edecek. İşçiysen fabrikada tezgah başında, memursan dairelerimizde, öğretmensek okullarımızda, esnafsak dükkanlarımızda her yerde işimizin en iyisini, en doğrusunu, en güzelini yaparak nöbetlerimizi sürdüreceğiz inşallah. Bu demokrasi nöbetlerine katılan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, askeri ve mülki erkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi en çok da size teşekkür ediyorum. Sadece buradaki nöbetleriniz için değil 15 Temmuz akşamı bütün Türkiye ile birlikte ayağa kalktığınız için, işgale dur dediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bakan Avcı konuşmasının ardından kürsüden inerek eşiyle birlikte platformdaki dev ekrandan İstanbul Yenikapı'daki mitingi izleyip konuşmaları dinledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Demokrasi Nöbeti Mitingine 15 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement