Eskişehir'deki Silahlı Kavgayla İlgili Dava - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Silahlı Kavgayla İlgili Dava

Eskişehir\'deki Silahlı Kavgayla İlgili Dava

İnşaat şirketi sahipleriyle çalışanlar arasında "alacak verecek" meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili davada tutuklu sanık 30 yıl hapisle cezalandırıldı.

25.09.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de inşaat şirketi sahipleriyle çalışanlar arasında "alacak-verecek" meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili davada, tutuklu sanık 30 yıl hapisle cezalandırıldı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Osman Akgül (57) ile yaralanan Hayrettin Türkoğlu'nun (33) ve kardeşi maktul Mehmet Türkoğlu'nun (22) aile avukatları hazır bulundu.

Sanık Osman Akgül, savunmasında, mahkemenin yanıltılmaya çalıştığını belirterek, "Karşı taraf bizi modern gasp yapmak istedi. Benim öldürme kastım yoktu. 'Bana travesti travesti konuşma' denilince sinirlendim. Takdir mahkemenindir" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Akgül'ü, Mehmet Türkoğlu'nu öldürme ve kardeşi Hayrettin Türkoğlu'nu yaralama suçlarından toplam 30 yıl hapisle cezalandırdı. Heyet, ayrıca tutuksuz sanıklar M.E, İ.E, ve E.K'nin ise beraatine karar verdi.

Huzur Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) şantiyesinde 14 Ağustos 2013'te meydana gelen olayda, inşaat şirketi sahipleri Osman Akgül, M.E, İ.E. ve E.K. ile çalışanlardan Hayrettin ve Mehmet Türkoğlu arasında "alacak-verecek" meselesi nedeniyle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Türkoğlu ve Hayrettin Türkoğlu silahla yaralanmıştı. Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kardeşlerden Mehmet Türkoğlu kurtarılamamıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Silahlı Kavgayla İlgili Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement