Eskişehir'deki Sivrihisarlılar 'İftar Yemeğinde' Buluştular - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Sivrihisarlılar 'İftar Yemeğinde' Buluştular

Eskişehir'de yeni kurulan 'Sivrihisarlılar Gençlik Grubu' tarafından organize edilen iftar yemeğine çok sayıda Sivrihisarlılar katıldı.

07.07.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de yeni kurulan 'Sivrihisarlılar Gençlik Grubu' tarafından organize edilen iftar yemeğine çok sayıda Sivrihisarlılar katıldı.

Eskişehir'de Sivrihisarlıların sesini duyurmak için oluşturulan Sivrihisarlılar Gençlik Grubu, hemşehrilerini bir araya getirmek için bir iftar yemeği düzenledi. Sivrihisarlılar iftarın ardından hep birlikte dua ettiler. Sivrihisarlı olan ve etkinliğe katılamayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin gönderdiği telgraf okundu. Eskişehir'de yeni kurulan 'Sivrihisarlılar Gençlik Grubu' adına konuşan Faruk Öz "İftar yemeği organizasyonuna katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sivrihisar, Eskişehir'in ilçesidir. Çok sayıda Eskişehir'de Sivrihisarlılar yaşamaktadırlar. Bizler Eskişehir'de yaşayan Sivrihisarlıları bir araya getirmek, birlik, beraberlik, kardeşlik, iletişim duygularımızı canlandırmak istiyoruz ve bu nedenle bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde kültürümüzle ilgili panel ve sempozyumlar düzenlemek istiyoruz" dedi.

Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin de yaptığı konuşmada; "Bu etkinlikleri gelecek kuşaklara hep birlikte aktarmamız gerekir. Eşim de Sivrihisarlıdır" dedi.

Daha sonra Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi konuşma yaptılar. Yemeğe, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör Yardımcısı İlhami Ünlüoğlu, Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Cakıcıer, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, Sivrihisarlı'lardan oluşan kalabalık davetli topluluğu katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Sivrihisarlılar 'İftar Yemeğinde' Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement