Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

13.03.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ataç, sağlık çalışanlarının uzun çalışma saatlerine, yetersiz gelir ve şiddete maruz kaldığını bildirdi.

Sağlıklı bir toplumun yaşam kalitesi yüksek ve mutlu insanlardan oluştuğunu belirten Ataç, "Rakamlar her gün ortalama 30 sağlık çalışanının şiddete maruz kaldığını gösteriyor. Tüm meslektaşlarımın ve sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı'nı kutluyor ve haklı mücadelelerini yürekten destekliyorum" ifadelerini kullandı.

- Camilere Tepebaşı desteği

Tepebaşı Belediyesi, bölgedeki cami ve ibadethanelerin bakım ve onarımlarının gerçekleştirmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şirintepe Mahallesi Şirintepe Cami Şadırvanı Tepebaşı Belediyesi'nin destekleriyle tadilatı yapılarak yenilendi.

Başkan Ataç, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cami ve ibadethanelerin düzenli olarak temizliği ve bakımını titizlikle gerçekleştirdiklerini kaydetti.

- Sağlıklı eğitim için sağlıklı gözler

Tepebaşı Belediyesi, çocukların eğitim hayatına sağlıklı devam ederek, daha kaliteli eğitim almaları amacıyla okullardaki göz taramalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre,  okullarda yürütülen göz taramalarının Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Göz Sağlığı Bölümü ile ortaklaşa yürütüldüğü belirtildi.

TOKİ Şehit Emre Bolat'ı ziyaret eden görevlilerin, burada 1'inci sınıf öğrencilerini göz muayenesinden geçirdiği belirtildi.

Taramalar ile çocukların görme yeteneklerinin kontrol edildiği ve gerekli durumlarda tedavilerinin gerçekleştirildiği aktarıldı.

Tepebaşı Belediyesi'nin yürüttüğü göz taramalarının, program dahilinde devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement