Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

27.06.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dernekten yapılan açıklamada, tüm üyelerin aileleri ile katıldığı iftar yemeğine Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetlide katıldı.

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ektaş etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin öneminden bahsettiği bildirildi.

Programda ayrıca derneğe hizmetleri olan eski başkanlardan Coşkun Yücel'e plaket verildiği kaydedildi.

- Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Kurt'a teşekkür plaketi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a TBMM 24. Dönem Milletvekilliği sırasında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi gönderdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başkan Kurt'a gönderdiği plakette, "24. Dönemde, CHP TBMM Grubunun Türkiye'yi aydınlık günlere taşıma mücadelesine olan katkılarınız için teşekkürlerimi sunuyorum" mesajı yer alıyor.

Başkan Kurt'a teşekkür plaketini 24. Dönem Milletvekilliği sırasında danışmanı olan Özgür Baş'ın takdim ettiği kaydedildi.

- Karapınar TOKİ'ye yeni mescit  yapıldı

Odunpazarı Belediyesi tarafından Karapınar Mahallesi TOKİ konutlarının bulunduğu mevkide yapımı yeni tamamlanan mescitte ilk teravih ve cuma namazı kılındı.

Belediyeden yapılan açıklamada, TOKİ konutlarının bulunduğu mevkide büyük bir eksik olan ibadethane'yi vatandaşların hizmetine sundu.

Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan mescidin ışıklandırma çalışmaları da tamamlandığı ve ibadete yeni açılan mescitte cemaat ilk teravih ve cuma namazında saf tuttuğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement