Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AIESEC öğrencileri ile bir araya geldi.

25.07.2015 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AIESEC öğrencileri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 61 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın en büyük gönüllü öğrenci organizasyonu AIESEC ile Eskişehir'e gelen öğrencilerin 4 haftalık programı sona erdi.

Dönemin sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya gelen öğrenciler yeni dönem üzerine fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Kurt, öğrencilerin nerelerden geldikleri, Eskişehir'i nasıl buldukları, burada neler yaptıkları hakkında öğrencilerden bilgi aldığı kaydedildi.

- Atıklar düzenli depolanarak bertaraf edilecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından geri kazanılamayan atıkların düzenli depolanarak bertarafında kullanılmak üzere Dozer alındı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Seyitgazi yolu üzerinde bulunan Düzenli Atık Depolama Alanı'nda kullanılmak üzere iş makinesi alımı gerçekleştirdi.

Geri kazanılamayan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının  düzenli depolanmasında kullanılmak üzere alınan iş makinesi operatör eğitimlerinin tamamlanmasıyla sahada çalışmaya başladığı belirtildi.

Düzenli Atık Depolama Alanı'na alınan yeni iş makinesi hakkında konuşan Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri "Araç filomuza kattığımız yeni iş makinesi ile geri dönüştürülemeyen atıkların depolanmasını daha kolay ve etkili bir şekilde yapacağız. Atıkarın yeniden kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli yatırım planlamalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Harb-İş'ten Başkan Kurt'a ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, HARB-İŞ Sendikası üyeleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sendika Başkanı Şenol Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette Başkan Kurt, yeni kurulan yönetime başarılar diledi.

Harb-İş Sendikası üyelerinin beklentilerini, isteklerini önceki yönetimden birazda olsa bildiğini belirten Başkan Kurt, yönetimin işinin zor olduğunu kaydetti.

Eskişehir'in yararına olacak işlerde sendika ile birlikte hareket edebileceklerini belirten Başkan Kurt, "Harb-İş, Eskişehir'deki en önemli sendikalardan birisidir. Harb-İş, eğitimli işçilerin bulunduğu bir sendika olması nedeniyle iyi çalışmak lazım. Üyeleri arasında eğitimli, bilgili insanlar var. Harb-İş, Eskişehir'de de Türkiye'de de adından söz ettiren büyük sendikalardan birisi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement