Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir'de Masal Şatosu, Sualtı Dünyası, Bilim Deney Merkezi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi, Kent Belleği Müzesi ve Kent Müzeleri, arife günü ve Kurban Bayramı'nın 1'inci günü kapalı olacak.

18.09.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Masal Şatosu, Sualtı Dünyası, Bilim Deney Merkezi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi, Kent Belleği Müzesi ve Kent Müzeleri, arife günü ve Kurban Bayramı'nın 1'inci günü kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kentte en çok ziyaret edilen yerler olan Masal Şatosu, Sualtı Dünyası, Bilim Deney Merkezi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi, Kent Belleği Müzesi ve Kent Müzeleri arife günü ve Kurban Bayramının 1'inci günü ziyarete kapalı olacak.

Açıklanan yerlerin bayramın diğer günleri aynı saatlerinde açık kalacağı kaydedildi.

- Seyitgazi Belediyesi Toplu Sünnet Merasimi

Seyitgazi Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği toplu sünnet merasimiyle, 12 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Seyyid Battal Gazi Türbesi'nde gerçekleştirilen merasime, Vali Güngör Azim Tuna, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da katıldı.

Seyyid Battal Gazi'nin mezarı başında edilen dua ile başlayan törende konuşan  Vali Tuna, "Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz, bu bizim boynumuzun borcudur" dedi.

- Mahmudiye 'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Parkında yer alan Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Mahmudiye Kaymakamı Mehmet İcik, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, İlçe Jandarma Komutanı Tarkan Orta, İlçe Emniyet Amiri Özkan Çamlı, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement