Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

29.12.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamada, görüşmeye Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal, Kadın Meclisi yönetim kurulu üyeleri Ayşe Tülin Yürük, Nergis Uygun Baş ve Saadet Yörükçü katıldı.

Gerçekleşen görüşmede Meclisi Başkanı Sühendan Koparal, Kadın Meclisinin geçen ay başlattığı, çalışan kadınların çocuklarının okul öncesi eğitiminin tam gün olması konusundaki proje hakkında Başkan Kurt'a bilgi verdiği kaydedildi.

Odunpazarı Belediyesi'nin okul öncesi eğitim konusunda önemli işlere imza attığını vurgulayan Koparal, bu kapsamda Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Gündüz Bakım Evi ve Kreşi (Oyunpazarı), Zeytindalı Çocuk Merkezi ve Emek Oyuncak Evi projelerinin oldukça başarılı olduğunu kaydetti.

Muhtarlardan teşekkür ziyareti

Mihalgazi ve Sarıcakaya İlçelerindeki mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ettiler.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Mihalgazi ve Sarıcakaya İlçelerindeki mahalle muhtarlarını ağırladı.

Büyükşehir Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan muhtarlar Başkan Büyükerşen'e teşekkür ettiği bildirildi.

Yılmaz Büyükerşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, muhtarın yerel yönetimlerin temel taşı olduğunu kaydetti.

Eskişehir'de kültür sanat

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından Brass'es Bakır Üflemeli Çalgılar Beşlisi Yılbaşı konseri düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde,  trompette Deniz Bozalp ve Alper Ünal, kornoda Orçun Armutlu, bas trombonda Eray Zikguş, trombonda Kaan Akpınar sahne aldığı bildirildi.

Uzun İnce Bir Yoldayım, Çay Elinden Öteye, Moon River, Cavaran ve Jazz Medley gibi eserleri başarılı bir şekilde yorumlayan sanatçılar, konser sonrası büyük alkış aldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement