Eskişehir Emniyet Müdürü Şahin Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Emniyet Müdürü Şahin Veda Etti

Eskişehir Emniyet Müdürü Şahin Veda Etti

İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği’ne atanan Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin için veda yemeği düzenledi.

09.11.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği'ne atanan Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin için veda yemeği düzenledi.

Düzenlenen yemeğe; Vali Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç katıldı.

Her iki müdüre de yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, yaptığı konuşmada, Polis Başmüfettişi Şahin'in döneminde verilen emniyet hizmetlerine teşekkür etti. İnsanların huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmesinin önemli olduğunu dile getirdi. Vali Çelik, "Yaşadığımız yerin huzurlu olması önemli. Biz, bu huzuru karşımızdakini kırmadan, dökmeden sağlamalıyız. Ama karşımızdaki bizi kırıyorsa, polislik mesleğinin gereği olarak gerekli önlemlerin alınması lazım. Polislik bu yüzden çok önemli bir meslektir" şeklinde konuştu.

Polis Başmüfettişi Şahin'e bundan sonraki görevinde başarılar dileyen Vali Çelik, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'e de hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

3 sene 3 ay görev yaptığı Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevini yeni atanan Engin Dinç'e teslim etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Polis Başmüfettişi Şahin, Eskişehir'deki insanların rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak için ellerinden geleni çalışma arkadaşları ile birlikte yaptıklarını söyledi. Eskişehir'de görev yaptığı süreyi değerlendiren Polis Başmüfettişi Şahin, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatarak, "Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştık. Mesleğimiz gereği bazen çok zor zamanlarımız oldu. Çalışma arkadaşlarıma her zaman çok güvendim. Eskişehir'deki görevim artık sona erdi. Biz, devlet memuruyuz. Devletimiz bize nerede görev verirse seve seve yapmaya hazırız" dedi.

Herkesten helallik isteyen Polis Başmüfettişi Şahin, kendi üzerindeki haklarını da helal ettiğini söyledi. Polis Başmüfettişi Şahin, Eskişehir'de edindiği dostlukları hiçbir zaman unutamayacağını belirterek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından, ilimizde görev yaptığı süre içerisinde göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı Polis Başmüfettişi Şahin'e Başarı Belgesi ve plaketi, Vali Çelik tarafından verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Emniyet Müdürü Şahin Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement