Eskişehir Engelsiz Aşkta İş Sıkıntısı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Engelsiz Aşkta İş Sıkıntısı

Eskişehir Engelsiz Aşkta İş Sıkıntısı

Engelsiz aşkta iş sıkıntısı ESKİŞEHİR'de bedensel engelli 34 yaşındaki Nadir Koç, gönlünü kaptırdığı kendisi gibi bedensel engelli 32 yaşındaki Reyhan Karataş'ı aileleri evlenmelerine izin vermeyince kaçırdı.

20.05.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelsiz aşkta iş sıkıntısı

ESKİŞEHİR'de bedensel engelli 34 yaşındaki Nadir Koç, gönlünü kaptırdığı kendisi gibi bedensel engelli 32 yaşındaki Reyhan Karataş'ı aileleri evlenmelerine izin vermeyince kaçırdı. Nadir Koç ile Reyhan Karataş daha sonra aileleri izin verince evlendi. Çift düğünlerinde "Tüm engelleri aştık çok mutluyuz. Bir tek engelimiz kaldı o da iş. İş bulup çalışmak istiyoruz" dedi.

Doğuştan bedensel engelli olan Nadir Koç ile Reyhan Karataş, geçen 15 Nisan'da Tepebaşı Belediyesi Nikah Salonu'nda evlendi. Çiftin nikahlarını Tepebaşı Belediyesi Başkanı CHP'li Ahmet Ataç kıydı. Gelinin şahitliğini Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, damadın şahitliğini ise Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasin Özkaya yaptı.

Engelli çiftin düğünleri ise önceki akşam Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Altınsaray Düğün Salonu'nda yapıldı. Gelinlik giyen Reyhan Koç, tekerlekli sandalye ile damat ise ayakta aksayarak salona alkışlar arasında girdi. Müzik eşliğinde karşılıklı oyunlar oynayan gelin ve damada davetliler de piste gelerek eşlik etti.

Damat Nadir Koç, Reyhan ile Sakatlar Derneği'nde tanıştıklarını, 9 yıldır arkadaş olduklarını söyledi. Evlenmeye karar verdiklerinde ailelerinin karşılarına engeller çıkardığını anlatan Nadir Koç, bunun üzerine kaçmaya karar verdikleri belirtti. Yüksek hızlı trene binerek Ankara'ya kaçıp burada bir yakının yanında kaldıklarını söyleyen damat Koç, ailelerinin evlenmeleri kabul etmeleri üzerine Eskişehir'e döndüklerini ve geçen ay nikah yaptıklarını ifade etti. Şimdi de düğünlerinin olduğunu söyleyen Koç, eşiyle birlikte engelleri birer birer aştıklarını, ancak karşılarında bir tek iş bulma engellinin kaldığını belirterek şöyle dedi: "Biz birbirimizi 9 yıldır seven bir çiftiz. 9 yılın sonrasında mutlu sona erdik. Çünkü birbirimizi seviyorduk. Tüm engelleri birer birer aştık çok mutluyuz. Bir tek engelimiz kaldı o da iş. İş bulup çalışmak istiyoruz. İmkan verildiğinde ben hiçbir şekilde bıkmadan usanmadan çalışırım. Zaten engelleri aşmışım çalışmak benim için bir engel teşkil etmeyecektir. Yeter ki eşim ve beni geçindirebileceğim bir işim olsun."

Gelin Reyhan Koç da şu anda sadece kendisinin engelli maaşı aldığını, bir süre bu parayla ve yakınlarının yardımıyla geçimlerini sürdüreceklerini belirterek,"Şu an çok mutluyuz ama tek bir isteğimiz var. İş istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Engelsiz Aşkta İş Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement