Eskişehir Gençlik Merkezi'ne Birinciik Ödülü - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Gençlik Merkezi'ne Birinciik Ödülü

Eskişehir Gençlik Merkezi\'ne Birinciik Ödülü

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ilk olarak gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi Günleri organizasyonunda, Eskişehir Gençlik Merkezi’ne, ’Genç Dönüşüm Atık Pil Toplama’ projesi kapsamında birincilik ödülü verildi.

20.11.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ilk olarak gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi Günleri organizasyonunda, Eskişehir Gençlik Merkezi'ne, 'Genç Dönüşüm Atık Pil Toplama' projesi kapsamında birincilik ödülü verildi.

Ankara'da gerçekleşen ve çeşitli illerdeki gençlik merkezlerinden gelen gençlerin buluştuğu organizasyon renkli etkinliklere sahne oldu. Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirilen "Gençlik Merkezi Günleri" organizasyonu için toplam 82 stantta gençler, gençlik merkezlerinde hazırladıkları ebru, bakır işlemeciliği, hat, tezhip, ahşap oymacılığı gibi çeşitli atölye faaliyetlerini sergiledi. Eskişehir Gençlik Merkezi, lületaşı, cam işleme sanatı ve stant ziyaretçilerine meşhur Met helvası takdim ederek kenti tanıttı.

Üç gün süren organizasyonda, gençlik merkezi üyelerinin konserleri, sergiler, halk oyunları ve tiyatro gösterileriyle eğlenceli bir program gerçekleşti.

Programın son gününde ödüller, sertifikalar ve katılım belgeleri sahipleriyle buluştu. Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, "Genç Dönüşüm Atık Pil Toplama" projesi kapsamında Eskişehir'de yapılan faaliyetlerin ve atık pil toplama kampanyasının Türkiye genelinde birincisi oldu. İl Müdürü Hüseyin Aksoy'u, Yalova Milletvekili Taner Coşkun ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Eskişehir'de yapmış olduğu faaliyetler ve çalışmalarından dolayı tebrik edip birincilik ödülünü takdim ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Gençlik Merkezi'ne Birinciik Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement