Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Vali Koçdemir\'i Ziyaret Etti

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yeni yönetimini Vali Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret etti.

03.02.2012 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yeni yönetimini Vali Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Muzaffer Demirtaş, "Bu topluma Alevi, Sünni, Kürt, Çerkez hiç bir mezhep ve ırk ayrımı yapmadan hizmet etmek istiyoruz. Bu anlamda da atılabilecek her türlü adımlarda toplumu kaynaştıracak her şeyde, toplumu mutlu edecek her alanda herkesle işbirliği yapacağız" dedi.

Birlikten kuvvet doğacağını ifade eden Vali Koçdemir, "Eskişehir halkıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte çalışmalıyız. Bireysel veya kurumsal olarak yapacağımız işleri herkesin katılımıyla daha güzel hale getirebiliriz"

dedi.

Koçdemir, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement