Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden Esab'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden Esab'a Ziyaret

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği\'nden Esab\'a Ziyaret

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Eskişehir-Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB)’ı ziyaret etti.

04.02.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Eskişehir- Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB)'ı ziyaret etti.

Ziyarette Eskişehir'in kültür ve sanattaki gelişmeleri değerlendirildi. Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamer Ali Durur, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "ESAB'ı ziyaret etmek bizleri memnun etti. ESAB'ın Eskişehir ve Emirdağ'la ilgili eserlerini merak ettik ve eserlerini dernek binasında inceleme fırsatı bulduk. ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı Eskişehir ve Emirdağ ile ilgili eserleri, Eskişehir ve Emirdağ için bulunmaz bir fırsat olduğunu gördük. Bu eserlerden ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı bize hediye etti. Eskişehirli şair Burhanettin Çil, Eskişehir'le ilgili yazdığı şiir kitaplarını törenle bize hediye etti ve aldığım bu eserleri derneğimizin kitaplığına koyacağım. Derneğimize gelen misafirler bu eserleri okuyarak Eskişehir ve Emirdağ ile ilgili bilgi sahibi olurlar" dedi.

ESAB Başkanı yazar Ahmet Urfalı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ziyareti bizleri sevindirdi. Birliktelik ve kaynaşma fırsatını bulduk. Eskişehir'de önümüzdeki günlerde birlikte düzenleyeceğimiz sanat ve kültür etkinliklerini planladık" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden Esab'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement