Eskişehir'in İlçeleri Mobese Sistemiyle Kontrol Altında - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'in İlçeleri Mobese Sistemiyle Kontrol Altında

Eskişehir'in merkez ilçeleri dışındaki Alpu, Çifteler, Günyüzü, Han,İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ilçelerine yerleştirilen MOBESE sistemi tanıtıldı.

10.05.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in merkez ilçeleri dışındaki Alpu, Çifteler, Günyüzü, Han ,İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ilçelerine yerleştirilen MOBESE sistemi tanıtıldı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, sistemin tanıtımında yaptığı konuşmada, çok ciddi teknik çalışmalar yaptıktan sonra bu noktalara geldiklerini söyledi.

Birçok kurumdan destek aldıklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Kaliteli MOBESE sistemi olmayan ilçemiz kalmadı. Bu kameraların kriminal ve terör olaylarında sürecin aydınlatılmasında yüzde 90'dan fazla faydası var. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak kendimizi yeniledik, yenilemeye de devam edeceğiz. Son teknolojiyi kullanıyoruz. Eskişehir'in sosyal hayatını, kamusal alanını izliyoruz ve izlememiz lazım. Bu zamana kadar Eskişehir'de menfur bir olay yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaması için çalışmalarımız sürüyor."

Şahin'in konuşmasının ardından sistemin tanıtımı gerçekleşti. Alpu, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi ilçesine 27 hareketli 91 sabit olmak üzere 118 kameranın yerleştirildiği bilgisi verildi.

İlçelerin de dahil edilmesiyle kentteki kamera sayısının 343'e yükseldiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'in İlçeleri Mobese Sistemiyle Kontrol Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement