Eskişehir Motosiklet Kamyonete Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Motosiklet Kamyonete Çarptı 2 Yaralı

Eskişehir Motosiklet Kamyonete Çarptı 2 Yaralı

Eskişehir'de üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet kamyonetin sağ arka tekerine çarptı.

25.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet kamyonetin sağ arka tekerine çarptı. Kamyonet sürücü altına giren motosikletin üzerinden geçip kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından durdurulan kamyonet sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı, motosikletteki 2 yaralı hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay dün saat 19.00 sıralarında Şirintepe Mahallesi Söğütçü Sokak'ta meydana geldi. Volkan Atasayar'ın kullandığı motosiklet ara sokaktan hızla gelip seyir halinde olan Abdullah Yağar yönetimindeki 41 H 7529 plakalı kamyonetin sağ arka tekerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve kamyonetin altına girdi. Kamyonet sürücüsü kaçmak isterken aracıyla motosikletin ve motosikletten yere düşen Volkan Atasayar ile arkadaşı Kenan Karbacak'ın üzerinden geçti. Çevredeki vatandaşların arkasından koşup durdurdukları kamyonetin sürücüsü Abdullah Yağar gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 37 yaşındaki Volkan Atasayar ile arkasında oturan arkadaşı 34 yaşındaki Kenan Karabacak ambulanslarla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Motosiklet Kamyonete Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kenan karabacak: Mororsiklet benim sürücüsüde benim volkan arkamda idi ve yol ver işareti kamyonet için konmuştu ve geçiş hakki benimdi ara sokaktan cikan kamyonettir ve eger kacmayip dursaydi volkan yara bile almayacakti 0 0 Yanıtla

Advertisement