Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na Osman Başkaya Atandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na Osman Başkaya Atandı

Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı\'na Osman Başkaya Atandı

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi, Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı’na Osman Başkaya’nın atandığını duyurdu.

02.10.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi, Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na Osman Başkaya'nın atandığını duyurdu.

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na Osman Başkaya'nın atandığı duyuruldu.

Yurt geneli 74. il başkanlığının atamasını gerçekleştiren Osmanlı Ocakları dünya genelinde 7 ülkede faaliyet gösteriyor.

Başta Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Fransa, Azerbaycan, Avustralya, Belçika, Almanya'da ülke genel başkanlıklarıyla dünyada yeniden Osmanlı medeniyetinin yaşatılması için çalışmaların yapıldığının vurgulandığı açıklamada, dil, din, ırk, mezhep ve meşrep ayrımcılığı yapmadan hoşgörü ve dünya sulhu için barışa katkı sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Önce ülkemizde sonra tüm dünyada istikrar ve güven için sivil toplum kuruluşlarının, iyi niyetli olan STK'ların faaliyet gösterilmesinde her bireyin üzerine düşen katkıyı sağlaması gereklidir. Osmanlı Ocakları çok boyutlu büyük bir yapıdan oluşmaktadır. Gençlik Kolları Başkanlığı, Üniversiteler Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve il başkanlıkları olmak üzere dört ayrı geniş bir yapıdan oluşmaktadır. Teşkilat, hızla büyümekte ve her atanan şahıslar ihtiyaçlarını gönüllü olarak kendileri karşılamaktadır." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı'na Osman Başkaya Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement