Eskişehir Polisinden Telefonla Dolandırıcılığa Klipli Önlem - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Polisinden Telefonla Dolandırıcılığa Klipli Önlem

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı uyarmak amacıyla video klip hazırlandı.

28.07.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı uyarmak amacıyla video klip hazırlandı. Eskişehir polisinden telefonla dolandırıcılığa klipli önlem Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşları telefon dolandırıcılığına karşı uyarmak amacıyla video klip hazırlandı.Toplumda telefonla dolandırıcılığa karşı farkındalık oluşturmak, halkı bilinçlendirmek, suçla mücadele ve müdahale esaslarına daha etkin bir katılımın sağlanması amacıyla proje geliştirildi.Algı yönetiminin en etkin şekilde kullanılması ve vatandaşların suç mağduriyetinin önlenmesi için yazı karakterleri üzerinde 3D yazı ve kamera çekim teknikleri ve ses fonetiği ile hazırlanan klipte, başta işitme engelliler olmak üzere kullanılan temaların, zihinlerde daha kalıcı ve etkin olması hedeflendi.Klipte, "Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve bir konu karşılığı para, kontör talep edenlere itibar etmeyiniz. Mutlaka 155 Polis İhbar Hattını arayınız" ifadesine yer verildi.

Eskişehir Polisinden Telefonla Dolandırıcılığa Klipli Önlem
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir Polisinden Telefonla Dolandırıcılığa Klipli Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement