Eskişehir Şehidini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Şehidini Uğurladı

Şemdinli'deki çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Enis Yücel, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi.

30.07.2012 18:54  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü ile girdiği çatımada şehit düşen Uzman Çavuş Enis Yücel, memleketi Eskişehir'in Alpu ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit P. Uzm. Çvş. Enis Yücel'in cenazesi için Belediye Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene; Ak Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Vali Kadir Koçdemir, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Garnizon Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen, yetkililer ve askeri erkan ile şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Evin önüne ambulansla getirilen cenazede aile ve yakınlarından helallik istenip dua yapıldı. Ardından Yücel'in ikindi namazına müteakip alanda yapılan cenaze namazını İl Müftüsü Niyazi Ersoy kıldırdı. Bu sırada ilçe ve köylerinden gelen bir grup genç, dev Türk bayrağı açarak terör örgütüne lanet yağdırdı.

Bu esnada, baba Sami Yücel'in metanetle durması dikkat çekti. Şehidin naaşı tekbirlerle ve dualarla ilçe mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. - ESKİŞEHİR

Eskişehir Şehidini Uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Şehidini Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement