Eskişehir Şehidini Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Şehidini Uğurladı

Eskişehir Şehidini Uğurladı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt, son yolculuğuna uğurlandı.

14.10.2014 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt, son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze töreninde hiçbir şeyden habersiz 1 yaşındaki oğlunun babasının fotoğrafına baktıktan sonra ağlaması ise yürekleri dağladı.

Şehidin cenazesi, Hacı Çakır Sokak'taki baba evine getirilerek helallik istenmesinin ardından Reşadiye Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze törenine, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Hava Orgeneral Abidin Ünal, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehidin naaşı, ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Niyazi Ersoy tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından askerler tarafından omuzlar eşliğinde top arabasına bindirilerek Hava Şehitliği'ne götürüldü. Astsubay Üstçavuş Öğüt'ün cenazesi burada gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

ŞEHİDİN 1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri kabul eden şehit babası Hüseyin İzzet Öğüt, anne Jale İlknur Öğüt ile şehidin eşi Eda Nur Öğüt, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamazken güçlükle ayakta durabildi. Şehidin 1 yaşındaki çocuğu Berk Bora'nın ise hiçbir şeyden habersiz annesinin kucağında oyun oynaması ardında da annesiyle birlikte babasının fotoğrafına bir süre baktıktan sonra ağlaması yürekleri dağladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Şehidini Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement