Eskişehir Şehidini Uğurluyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Şehidini Uğurluyor

Eskişehir Şehidini Uğurluyor

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde dün dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 askerden Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlanıyor.

25.02.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dün dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 askerden Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlanıyor.

Binbaşı Sezer'in naaşı, sabah saatlerinde Malatya Havalimanı'nda düzenlenen askeri törenin ardından uçakla memleketi Eskişehir'e gönderildi. Eskişehir'de Muharip Hava Kuvvet ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'na inen uçaktan cenaze aracına alınan Sezer'in naaşı, hellallik alınması için Fatih mahallesi Nimet sokakta bulunan baba evine, ardından cenaze namazı için Reşadiye Camii'ne getirildi. Cami avlusunda, çok sayıda askeri erkan, bürokratlar ve şehidin yakınları hazır bulunuyor. İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehit Sezer'in naaşı, Vişnelik Hava Şehitliği'ne defnedilecek.

Öte yandan şehit Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer'in ceza törenine, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Şehidini Uğurluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement