Eskişehir Şehit Uzman Çavuşa Ağlıyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Şehit Uzman Çavuşa Ağlıyor

Eskişehir Şehit Uzman Çavuşa Ağlıyor

Erzurum'da teröristlerle girdiği çatışmada Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Şükrü Şahin'in şehit düştüğü haberi Eskişehir'deki yakınlarını yasa boğdu.

11.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da teröristlerle girdiği çatışmada Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Şükrü Şahin'in şehit düştüğü haberi Eskişehir'deki yakınlarını yasa boğdu. Şahin'in anne ve babasının ayrı oldukları, babasının bir suçtan dolayı açık cezaevinde kaldığı belirtildi.

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Şahin'in şehit haberini askeri yetkililer annesi Şaziye Şahin'e Yenidoğan Mahallesi Yunuskent Blokları'ndaki evinde verdi. Gözyaşına boğulan anne için bir 112 ambulansı ile bir askeri ambulans apartman önünde hazır bekletildi. Şaziye Şahin'in oturduğu apartmana Türk bayrakları asıldı.Apartman önünde duran bir kişi askerlerin şehit edilmesine bağırarak tepki gösterdi.

Emekli bankacı olan ve eşinde ayrıldığı belirtilen baba Alişan Şahin'in mal beyanında bulunmamak suçundan 15 günlük hapis cezası nedeniyle Eskişehir Açık Cezaevi'nde olduğu ve askeri yetkililerin babaya cezaevinde oğlunun şehit haberini verdiği ifade edildi. Baba Şahin'in geçen yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi'nden Mahmudiye İlçesi Belediye Başkan adayı olduğu ancak seçimi kazanamadığı belirtildi.

Şehit uzman çavuş Şükrü Şahin'in arkadaşlar, bekar olan Şahin'in daha önce Eskişehir'de aşçılık yaptığını, 3 ay önce uzman çavuş olarak göreve başladığını söyledi. Şehit uzman çavuşun cenazesinin yarın Eskişehir'in Reşadiye Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak olan cenaze namazından sonra Kanlıpınar Şehitliğinde toprağa verilmesi bekleniyor. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Şehit Uzman Çavuşa Ağlıyor - Son Dakika


Advertisement