Eskişehirli Esnaf Yeteneğini 60 Yaşında Fark Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehirli Esnaf Yeteneğini 60 Yaşında Fark Etti

Eskişehirli Esnaf Yeteneğini 60 Yaşında Fark Etti

Odunpazarı Belediyesi Tarafından “WoodHands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor” sloganı ile tarihi Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali renkli görüntülere sahne oluyor.

26.05.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Tarafından "WoodHands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor" sloganı ile tarihi Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali renkli görüntülere sahne oluyor.

Festivalde yaklaşık 50 sanatçı yer alıyor. Festivalde yer alan ağaç ve heykel ustalarından biri de Ziya Yavuzeş. Yeteneğini 60 yaşında fark eden Ziya Yavuzeş bugün 63 yaşında. Matematik öğretmeni olan Yavuzeş, Eskişehir'de esnaflık yapıyor. 60 yaşından sonra yeteneğini keşfettiğini söyleyen Yavuzeş, 3 yıldır ağaç yontarak heykel yaptığını anlattı. Bir çok ilde ağaç işleri yapıldığını aktaran Yavuzeş, "Buna rağmen Eskişehir'in böyle bir festivali, sürekli olarak, üstlenmesi çok önemli. Eskişehir için de çok iyi düşünülmüş bir şey. Ben Kazım Kurt'u bu etkinlikten dolayı kutluyorum. Bu tür festivalleri yetkinleştirmek, geliştirmek, katılımı artırmak lazım. Ben daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehirli Esnaf Yeteneğini 60 Yaşında Fark Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement