Eskişehirli Şehit Binbaşı Sezer, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehirli Şehit Binbaşı Sezer, Toprağa Verildi

Eskişehirli Şehit Binbaşı Sezer, Toprağa Verildi

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 pilottan Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer, Eskişehir’de toprağa verildi.

25.02.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dağlık alana düşen iki savaş uçağında şehit olan 4 pilottan Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer, Eskişehir'de toprağa verildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde düşen savaş uçağında şehit olan Hava Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer için Reşadiye Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Ardından top arabasına alınan Sezer'in naaşı Vişnelik Hava Şehitliği'ne getirildi. Şehidin tabutunun başına oturan baba dakikalarca tabuttan elini çekmedi. Anne Ayşe Sezer ve eşi Hatice Sezer ise mezarın başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından şehit Salih Sezer, gözyaşları arasında toprağa verildi. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, Sezer'in özgeçmişi okundu. Daha sonra Sezer için saygı atışı yapıldı. Akabinde baba Mehmet Sezer cenaze törenine katılanların taziyelerini kabul etti.

Vişnelik Hava Şehitliği'nde yapılan törene, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, diğer protokol üyeleri, askeri erkan, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehirli Şehit Binbaşı Sezer, Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement