Eskişehirspor 13 Yeni Transfer ile İkinci Yarıya Hazır - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor 13 Yeni Transfer ile İkinci Yarıya Hazır

Eskişehirspor 13 Yeni Transfer ile İkinci Yarıya Hazır

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, transfer gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.

02.02.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, transfer gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.

Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan ve yeni yapılan transferlerin kaynakları konusunda sorulan soruları yanıtlayan Arı, dün akşam itibariyle transferleri sonuçlandırdıklarını ifade etti. Eskişehirspor camiasına hayırlı olmasını temenni eden Mehmet Arı, "Zorlu bir süreçteyiz. Önümüzde de zorlu bir Rize maçı var. Sivas maçında aldığımız üç puan çok çok önemli ama şu anda baktığımızda sadece üç puan. Bunun devamını getirmek zorundayız. Bunun için de bildiğiniz üzere takımımıza 13 yeni transfer kazandırdık" dedi.

"AMACIMIZ İKİNCİ YARIDA ŞAMPİYON OLACAKMIŞ GİBİ PUAN ALMAK"

Yapılan transferlerle ikinci yarıdan itibaren başarılı sonuçlar elde edeceklerini vurgulayan Arı, "Bizim amacımız ikinci yarıda şampiyon olacakmış gibi puan almak. Şu an en büyük hedefimiz, gayemiz bu. Antalya'da şu anda aldığımız son haberler her şey yolunda gidiyor, hiçbir sıkıntı yok. Orada yaklaşık şu anda 28 tane futbolcumuz var. Son kattığımız futbolcularla uyum süreci için 4-5 günlük süremiz var. Tahminim onlar da gerekli hazırlamaları yapıp, Rize maçında büyük mücadeleye büyük savaşa inşallah hazır olacaklar. Puan veya puanlarla dönmek en büyük gayemiz. Bundan sonraki zorlu süreçte Antalya maçı var. İnşallah bu işi başaracağız arkadaşlar, başarmakta zorundayız" ifadelerini kullandı.

13 YENİ OYUNCUYA 2,5 MİLYON LİRA

Yapılan transferlerin en az maliyetle getirilebilmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Mehmet Arı, "Şu anda yaklaşık 2,5 milyona yakın ilk etapta ödediğimiz para var. Çok büyük maliyetlerle bu işi kapatmadık. Kulübün menfaati adına çok uzun pazarlıklar yapıldı. Araya çeşitli insanlar sokuldu. Buradaki amaç, kiralık oyuncular dahil iyi futbolcuyu ucuz maliyetle Türkiye'ye getirebilmekti. Bunun için biz yönetim olarak gücümüzü ve kullanabileceğimiz güçlerin hepsini kullandık" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor 13 Yeni Transfer ile İkinci Yarıya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement