Eskişehirspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Antrenmandan detaylar Eskişehirspor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 14 Şubat Pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

12.02.2016 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Antrenmandan detaylar Eskişehirspor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 14 Şubat Pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Bu arada, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, antrenman öncesi tesislere gelerek Antalyaspor karşılaşması için futbolculara başarı dileğinde bulundu.

Başkan Ataç, Eskişehirspor'un Süper Lig'de kalmasını temenni ettiğini belirterek "Şimdi Eskişehirspor'un zor günü ve bu kez Eskişehir halkının Eskişehirspor'un yanında ve önünde olması en büyük dileğimdir. Şansımız açık olsun. Sorunların çözülüp, takımımızın daha iyi noktalara geleceğine eminim. Hepimizin yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Mesut Hoşcan ise, Ataç'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, oyunculara verilen bu desteklerle birlikte zor günlerin aşılacağını kaydetti.

Eskişehirspor\'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Antalyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement