Eskişehirspor'da Kaleci Boffin Affedildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'da Kaleci Boffin Affedildi

Eskişehirspor\'da Kaleci Boffin Affedildi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, kendi sahalarında 2-1 yenildikleri Torku Konyaspor maçı sonrası teknik direktör Samet Aybaba'nın kadro dışı bıraktığı kaleci Boffin'i affettiklerini açıkladı.

27.04.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, kendi sahalarında 2-1 yenildikleri Torku Konyaspor maçı sonrası teknik direktör Samet Aybaba'nın kadro dışı bıraktığı kaleci Boffin'i affettiklerini açıkladı.

Eskişehirspor'da bu hafta kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıkları sürürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri getirdikleri bir tepsi baklavayı futbolculara ikram ederek başarılar diledi. Teknik direktör Samet Aybaba da basın mensuplarına ve futbolculara ikinci torununun dünyaya gelmesi nedeniyle çikolata ikram etti.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacaklarıTrabzonspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ligde kalma mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade eden Hoşcan şöyle konuştu:

"Şuan Ligde kalma mücadelemizi sonuna kadar sürdürüyoruz. Son haftalara geldiğimiz zaman sizin takım olarak direncinizin arttığı dönemlerde diğer takımların dirençlerinin düştüğünü ve anlamsız maçların kaybedildiği ortamlarda çıkabiliyor. Ama futbol bu. Bizim bu yüzden çok canımız yandı. İnşallah hep beraber bu günleri aşacağız. Umudun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Umudumuzu son ana kadar devam ettireceğiz. Bu şehir bunu hakketmiyor."

Kaleci Boffin ile ilgili açıklamalarda da bulunan Mesut Hoşcan, "Boffin ile ilgili teknik ekibimizin, hocamızın bir kararı vardı. Biz bu kararla ilgili hocamızla da görüşmüştük. Biz son zamanlarda oyuncu kaybetmek gibi bir düşüncemiz yok. Boffin kulübümüzün önemli bir oyuncusu. Bazen futbolcu olarak bizler de herkes hata yapabiliyor. Oyuncumuz da bunun farkına varmış. Hocası ile görüşmüş, biz de bundan dolayı mutluyuz. Bugün de antrenmanda. Zaten daha evvelki çalışmalarda bir maç cezası vardı. Bu cezadan dolayı zaten ayrı da çalışması gerekiyordu. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'da Kaleci Boffin Affedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement