Eskişehirspor-Gençlerbirliği Maçı Soyunma Odası - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor-Gençlerbirliği Maçı Soyunma Odası

Eskişehirspor-Gençlerbirliği Maçı Soyunma Odası

Eskişehirspor'un kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki tamın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

01.04.2014 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'un kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki tamın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, galibiyete sevindiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Bizim için anlamlı bir galibiyet oldu. 3 maçlık seriyi dörde çıkardık. Buraya gelirken Eskişehirspor ile aramızda 3 puan fark vardı. Bu galibiyet ile aramızdaki puan farkını erittik. İlk yarı pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirseydik rahat bir maç olabilirdi .İlk yarıda Necati'nin bulduğu pozisyon dışında pozisyon vermedik. Golü bulduktan son Eskişehirspor'un doldur boşaltlarla baskı kurmak istediğini biliyorduk. Bunu da Servet ile yaptılar. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Eskişehirspor gibi bir takımı kendi evinde yenmek kolay değil. Bu saatten sonra gelebilecek hiçbir hedefe sırtınızı dönmemiz mümkün değil. Üstümüzdeki takımlarla onuyoruz. Önümüzdeki hata da zor bir takımla Trabzonspor ile oynayacağız. Bu noktada gelebilecek her türlü hedefe hazırız".

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Farklı bir beklentiyle çıktığımız, kazanırsak dördüncü sıraya gelebileceğimiz bir maçtı. Maalesef fırsatı kaçırdık. Oyuna baktığımız zaman oyunun kalitesinin üstünde pozisyon yakaladık. 4-5 tane net gol pozisyonumuz vardı. Maalesef bunları da değerlendiremedik. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. Önümüzde yeni maç var. Bundan sonra daha iyi neler yapabiliriz. ve sezon bittiğinde bu takıma Avrupa'da görmek istiyoruz. Bunun için de iki kulvarda şansımız devam ediyor. Rakibimiz güzel bir gol attı ve mağlup olduk. Üzüldük, ama karalar bağlayıp da ah vah edecek halimiz yok. Önümüzdeki Akhisar maçına kadar yeniden toparlanıp maça iyi bir şekilde hazırlanmak zorundayız. Bu maç onunda taraftarımız tepki gösterdi. Bu tepkilerinde yerden göğe kadar haklılar. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zor süreçte sorumluluk alacaksak ben alırım. Başkan ve yönetim takımın iyi şartlarda çalışması için ellerinden geleni yapıyorlar. Akhisar maçını iyi geçip yeniden coşkulu tatarlarımızla bir araya geleceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Onlar da sorumluluk alacaktır. Rakibimiz Gençlerbirliği'ni de tebrik ediyorum." - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor-Gençlerbirliği Maçı Soyunma Odası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement