Eskişehirspor, İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, İftarda Bir Araya Geldi

Eskişehirspor, İftarda Bir Araya Geldi

Kulüp Başkanı Hoşcan: "Büyük Eskişehirspor Projemizi bu sene uygulamaya koyuyoruz.

19.07.2014 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Büyük Eskişehirspor Projemizi bu sene uygulamaya koyuyoruz. Felsefemiz, kurumsal çalışmalarımız, mali disiplinimiz, alt yapımız, yeni stadımız, diğer branşlarımız, her yıl Avrupa kupalarına gitmek için mücadelemiz başta olmak üzere bu projenin başlangıcıdır ve uygulamaya konulmuştur" dedi.

Hoşcan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen Eskişehirspor 2. Geleneksel İftarı'nda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın sevgi ve saygının olduğu yerde başarının var olduğunu bildirdi.

Bu sene Eskişehirsporu'un 50'inci yılı olduğunu anımsatan Hoşcan, "Artık yarım asırlık bir çınarız. 50'inci yılımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu camiaya bu şehre bu taraftara bu yerel yönetimlere en iyi şekilde bir Eskişehirspor'u sunmak içinde büyük çaba içindeyiz" diye konuştu.

Alt yapıdaki gençlere santranç,ingilizce ve matematik dersi

Eskişehirspor olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Hoşcan, şunları kaydetti:

"Büyük Eskişehirspor Projemizi bu sene uygulamaya koyuyoruz. Felsefemiz kurumsal çalışmalarımız, mali disiplinimiz, alt yapımız, yeni stadımız, diğer branşlarımız, her yıl Avrupa kupalarına gitmek için mücadelemiz başta olmak üzere bu projenin başlangıcıdır ve uygulamaya konulmuştur. Bu kapsamda bu sene alt yapımızda büyük bir değişim içindeyiz. Özellikle gençlerimizi, çocuklarımıza her kategoride iyi bir çalışmanın haricinde eğitimlere de önem vermeye başladık. Bu konuda ilk uygulamanın önderliğini de yaptığımıza inanıyoruz. Burada alt yapımızda olan gençlerimiz artık satranç, ingilizce ve matematik dersleri alıyor."

Hoşcan, alt yapı seçmelerinde de değişikliğe gideceklerini, artık her oyuncunun en az 3 maçta denendiğini ve bu noktada başarılı ve yetenekli olanların alt yapıya alındığını söyledi.

Eskişehirsporun yapısını güçlendirmek, verimli, sağlıklı, ilgili, tecrübeli eğitimli sporcular yetiştirmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Hoşcan, bunu başaracaklarını vurguladı.

Kombine biletlerde indirim

Yeni stadın yapıldığını hatırlatan Hoşcan, şöyle konuştu:

"Bu stadı yapan ve yaptıranlara şükranlarımı iletiyorum. 50 yıldır aynı stattayız. Artık fiziksel olarak bu stadın bize  yeterli olmadığını hepimiz biliyoruz. Taraflarımızın bu konuda çektiği cefayı da biliyoruz. Bu statta son senemiz. Artık orada bir tarih değişiyor. Bu tarih değişirken de bizde dedik ki camiamız, taraftarımız, bu stadı bu sene iyice doldursun hem 50. yılda kombinelerimizle, bilet satışlarımızla iyi bir artış olsun. Bu sene hep beraber orada yeniden canlı canlı yaşayarak, takımımızı destekleyelim. Bu sebeple de kombine fiyatlarımızda ciddi bir indirim yaptık. 50 yıldır bu konuda bize hizmet eden herkes için o stattaki tarihin sonu olarak bu jesti yapmayı kendimize görev bildik."

Passolig ve e-bilet uygulamasında taraftarların sıkıntıları olduğunda değinen Hoşcan, bunun yapılma nedeninin stattaki kötü tezahüratların engellenmesi olduğunu vurgulayarak, "Lütfen eski stadımızdaki son seneniz, kombine fiyatların indirildiğini düşünerek ne kendinizi, ne de Es-Es'imiz cezalandırın. Lütfen passoliglerinizi alın, kombinelerinizi alıp yeni sezon için hazırlıklarımızı yapalım" ifadelerini kullandı.

Transferler

Transferler konusunda bir çok söylenti olduğuna dikkati çeken Hoşcan,bu konuda seçici davrandıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Transfer yapılmıyor söylemleri çıkıyor. Şu ana kadar 6 tane çok kaliteli oyuncumuzu kadromuza kattık. Transferlerimiz de daha devam edecek, merak etmeyin. 5 yıllık süre içinde iyi bir takım oluşturulması için her şeyi yapıyoruz. Ertuğrul Hocamla her dakika teknik asbaşkanımız ve transfer komitesindeki arkadaşlarımız sürekli iletişim içindeyiz. Genç azimli, futbolda hırslanmış, başarıya aç oyuncularla muhteşem bir takım olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Siz de buna inanın. Karabük'le hazırlık maçımız var. Bu maçta da stadın kapılarını açıyoruz. Hiç bir beklentimiz olmayacağı takımımızın hazırlık maçında, yeni aldığımız transferleri ve takımızın çalışmalarını göreceksiniz ve sizlerinde onları motive edeceğinizden son derece eminim."

Hoşcan, yeni sezonda yönetime ve futbolculara başarılar diledi.

İftara katılan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da Eskişehirspor'a yeni zezonda başarılar dileyerek, şunları söyledi:

"Es-Es biz Eskişehirliler için bir futbol takımı olmanın ötesinde ve ilerisinde, gönlümüze işleyen derin ve güzel anlamlara kapı aralamaktadır. Zira Es-Es Türk futbolunda sadece başarıları ile değil, her haliyle, Anadolu'nun sesi olmuş, ürettiği centilmenlik ve vefa örnekleri ile Türk ve dünya futbolunda marka haline gelmiştir."

İftara, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehirspor yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve davetliler katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement