Teknik Direktör Çapa: Bu Maçı Unutmalıyız - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Çapa: Bu Maçı Unutmalıyız

Teknik Direktör Çapa: Bu Maçı Unutmalıyız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maçı iki devre olarak değerlendirmek gerektiğini söyledi.

17.04.2014 23:53  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapmamız gereken bu maçı unutmak. Bu maçı değerlendirmeye ne zamanımız, ne de konumumuz var. Bizim her zaman önceliğimiz ligde kalmak olacak. Her maçtan sonra bir iki futbolcumuzu bir sonraki hafta oynatamamamız bizi sıkıntıya soktu. Bugün de kadrodaki arkadaşlarımızın olmayışı seçim şansımızı azalttı. Esas olan pazartesi günü oynayacağımız lig maçı. Pazartesi gününe kadar sakat futbolcularımızın iyileşmesini bekleyip, onları değerlendirmek istiyoruz. Pazartesi günü umut ediyoruz ki bugün üzdüğümüz taraftarı evlerine göndeririz.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

Teknik Direktör Fuat Çapa, Biz taraftarımızın bu takımın ne kadar çok ligde kalmasını istediğini biliyoruz. Bunu da sürekli ifade ediyorlar. Bugün 7 bin kişilik bir stadı bu şehir dolduramıyorsa, bu bizim eksiğimiz. Sizin kanalınızla bütün Antalyalı futbolseverleri pazartesi günkü maça davet ediyoruz. Bizim sorumluluğumuz kadar, onların da desteği bizi daha çok motive edecektir. Taraftarlarımız takımlarını desteklediği takdirde pazartesi günü iyi sonuçla birlikte bir sonraki haftaya daha iyi hazırlanmış oluruz diye konuştu. Kırmızı beyazlı futbolcu Zeki Yıldırım ise fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını belirterek, Finale bu kadar yaklaşmışken ve avantajı elde etmemize rağmen kendi hatalarımızdan dolayı kupaya veda ettik. Çok üzgünüz. Ligde kalmak için çaba harcayacağız dedi. Lamine Diarra da maçta ilk ve ikinci yarı olmak üzere iki farklı oyun oynadıklarını ifade ederek, ilk yarıdaki iyi futbolu ikinci yarıya yansıtamadıklarını söyledi. Diarra, ikinci yarıda maçı daha çok isteyen tarafın rakipleri olduğunu sözlerine ekledi. ERTUĞRUL SAĞLAM 43 YILLIK ÖZLEME SON VERECEĞİZ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da bu yıl Türkiye Kupası'nda final oynayıp kupayı müzelerine götürme hedefi koyduklarını ve hedef doğrultusunda zorlu maçlar oynadıklarını hatırlattı. İlk maçta sahalarında dezavantajlı bir sonuç almış olmalarına rağmen bugünkü maça umutlu çıktıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, Bugün rakibin kontratak futbol oynayacağını biliyorduk. Dolayısıyla zorlu bir maça çıkacağımızın farkındaydık. Nitekim ilk yarıda bu gerçekleşti ve ilk devre çok kötü oynadık. Devre arasında oyunculara 'Eğer biz kupada final oynamak istiyorsak. Avrupa kupalarında oynamak istiyorsak, bu istek bu arzu bize yetmez' dedim. Bize fazlasının lazım olduğunu söyledim. Futbolcularıma gerekirse sahada kalın, oradan sürünerek soyunma odasına gelin dedik. Oyuncularımız da sorumluluk aldı ve maçın ikinci yarısı iyi geçti dedi.

Eskişehir camiasına 27 yıl sonra tekrar final oynama şerefini ve şansını sunduklarını vurgulayan Ertuğrul Sağlam konuşmasını şöyle sürdürdü Amacımız 7 Mayıs'ta final oynarken kupayı kazanmak olacak. Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacağız. Eskişehirspor'un 1971'de alınmış bir kupası var. Yeni nesillere de kupa hediye etmek bizim görevimiz. İnşallah 43 sene sonra yeniden Türkiye Kupası'nı müzemize götürme şansını elde ederiz. Ben 7 Mayıs günü futbolcularımın yine sorumluluk alıp bu kupayı kaldıracaklarına inanıyorum. Futbolcularımı teker teker tebrik ediyorum. Tüm taraftarlara çok çok teşekkür ediyorum. Antalyaspor'a da lig maçlarında başarılar diliyorum.

Eskişehirsporlu futbolcu Kamara ise finale kalmak için mücadele ettiklerini ifade ederek, Sonunda isteğimize ulaştık. Çok mutluyuz. Biz kendimize güveniyoruz. Rakip kim olursa olsun kendimize güvenimiz tam. Çok iyi başkan, teknik heyet ve futbolculara sahibiz. Taraftarı kutlamak gerekir. Bu galibiyeti de öncelikle onlara armağan etmek istiyoruz. Finalde Galatasaray ile oynayacağız. Rakibin kim olduğu önemli değil. Kendimize olan güvenimiz tam dedi.

Akaminko da sözlerine Allah'a şükrederek başladı. Allah'ın yardımı ile bugünlere geldiklerini beliten Akaminko, Finalde Galatasaray'a karşı oynayacağız. Asla ve asla motivasyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Asla ve asla pes etmeyeceğiz. Bazıları bize güvenmediler. Finale kadar geleceğimizi düşünmediler. Bugün de 1-0'dan maçı 3-1 bitirmek kolay bir şey değildi. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Çapa: Bu Maçı Unutmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu
    01:25 Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri, kadının silahla öldürüldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.


Advertisement