Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Maçının Ardından

Eskişehirspor Maçının Ardından

Oyunun tamamına yakın bir bölümünde çok pozisyona giren taraf olduklarını, kontrolü ellerinde tuttuklarını belirten Kafkas, Özellikle maçın ilk yarısında farklı bir skorla soyunma odasına girmemiz gerekiyordu.

22.04.2014 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunun tamamına yakın bir bölümünde çok pozisyona giren taraf olduklarını, kontrolü ellerinde tuttuklarını belirten Kafkas, Özellikle maçın ilk yarısında farklı bir skorla soyunma odasına girmemiz gerekiyordu. Ama aynı alışkanlıklarımız devam ediyor. Çok net pozisyonlara giriyoruz fakat bunları değerlendiremiyoruz. Üzgünüz. Fakat bunları dışarıda telafi edebilecek sonuçları alabilecek bir potansiyelimiz var. Dinamik ve genç bir takımız. Biraz tecrübe eksikliğimiz var. 30 haftanın değerlendirmesi bu aslında. Kazanabilecek oyunu oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.

Statta yaşanan elektrik kesintilerinin sorulması üzerine Kafkas, Yapılacak bir şey yok. Ben bir türlü anlamam statlar neden İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde olur da kulüplerde olmaz. Bunu anlamak mümkün değil. Biz statta oynuyoruz ama stat bizim değil başkasının. Anlamakta zorluk çekiyorum diye konuştu.

Samba Sow, 2 haftadır kendi sahalarında maç kazanamadıklarını, deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçını kazanarak puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi. Mabiala ise hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ederek, Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Yüzde yüzlük pozisyonlarımız vardı ancak bunları değerlendiremedik dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise hafta içinde Türkiye Kupası'nda yarı final oynadıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu

Kupa maçının hem fiziksel hem de zihinsel yorgunluğundan kurtulamadığımız ilk yarıda kendisini belli etti. Hakikaten çok kötü oynadık. Bugün şans yanımızdaydı. Özellikle kalecimiz Boffin'e teşekkür etmek istiyorum. İkinci yarıda biraz kendimize geldik ve oyunda dengeyi kurduk. Biraz oynamaya başladık derken 2 defa elektriklerin kesilerek maçın durması maalesef bir şanssızlıktı. Çok fazla pozisyona giremedik. Tam bir pozisyona girdik derken elektriklerin kesilmesi bizim için şanssızlıktı. İşin şakası hakikaten rakipten daha iyi kademe yaptı şalteri kim indirdiyse. Kaleciyle karşı karşıya kalırken elektriklerin kesilmesi şanssızlıktı. Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir puan almak bizim için sevindirici ki geriye kalan 4 haftada 3 karşılaşmayı kendi sahamızda oynayacağız. Ligde çıkabildiğimiz yere kadar çıkmaya çalışıyoruz. Diğer tarafta kupada final oynayacağız. İnşallah finali kazanarak kupayı kaldırmak, ligde de kalan karşılaşmaları çok iyi değerlendirip çıkabildiğimiz yere kadar çıkıp sezonu da o şekilde bitirmek istiyoruz.

Sağlam, Avrupa kupalarına katılacak takımlar ve ligden düşecek takımların son haftaya kadar netleşmeyebileceğini, bunun da futbol adına seyir zevki yüksek bir ortam oluşturduğunu vurguladı.

Hürriyet, kötü oynadıklarını, Karabükspor'un ise iyi oynadığını, skor olarak geriye düşmelerini Boffin'in engellediğini söyledi. Hürriyet, ligde bulundukları yeri hak etmediklerini, kalan haftalarda üst sıralara çıkmaları gerektiğini kaydetti. Aytaç ise beraberliğin bu şartlarda iyi bir skor olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement