Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından Eskişehirspor'un kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 yendiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

28.11.2015 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Eskişehirspor'un kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 yendiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyunun geneline Eskişehirspor'un hakim olduğunu söyleyerek şöyle dedi

Oyunun genelinde iyi oynamamıza rağmen maçı berabere de bitirebilirdik. Tabi söylenecek çok şey var. Ama biz teknik direktör olarak fazla bir şey söylemek istemiyoruz. Ama oyunun genelinde Eskişehirspor hakimdi. Ona rağmen maçı berabere bitirebilirdik. Dolayısıyla bu maçı geride bıraktık. Artık klasik bir laf vardır önümüzdeki maçlara bakacağız.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da 9 hafta sonra galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Aybaba şöyle konuştu

Zor bir maç olduğunu herkes biliyor. Böyle maçlar zor olur. Geldiğim günden beri söyledim şehir dinamikleri harekete geçmezse bu işler zor diye. Bugün bu stada gelen herkese teşekkür ediyorum. İnanılmaz destek verdiler. Başlangıcı buydu. Oyuncularımız inanılmaz mükemmele yakın olmasa da mükemmel oynadılar diyelim. 9 haftalık bir bekleyiş, sonrasında tabi ki stres yaşamak gayet doğal. Pozisyon hatası yapmak gayet doğal. Öne geçince arkada birkaç hata yaptık. Bunları düzelteceğiz. Çok mutluyuz ama bu bir başlangıç. İnanılmaz bir mücadele bu. İlk yarının bitimine 4 hafta var. Her hafta aynı ciddiyetle, aynı düşüncede hem desteği hem oyuncuların performansını bekliyoruz. Eğer böyle yaparsak bulunduğumuz yerden yukarılara emin adımlarla çıkarız diye düşünüyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement