Eskişehirspor Rahat Kazandı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Rahat Kazandı

Eskişehirspor Rahat Kazandı

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Eskişehirspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

17.12.2014 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayan Eskişehirspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, grup maçlarında ilk 3 puanı almayı hedeflediklerini kaydetti. Sağlam, "Grup maçlarına iyi bir başlangıç yapamamıştık. Bugünden beklentimiz şuydu; iyi bir mücadele, iyi bir oyun ve beraberinde bize grup maçlarındaki ilk 3 puanımızı kazandırması, bunun yanında ligde çok şans veremediğimiz arkadaşlarımızı değerlendirme ve bundan sonraki dönemde işin içine sokmaktı. Ben bugünkü karşılaşmadan beklentilerimize karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyum. Bu maçı bir kenara bırakıp Karabükspor maçını düşünmemiz gerekiyor. Bugün özellikle Onur olsun, Kaan olsun, Birol olsun, Andaç olsun, Erkut olsun, Hasan olsun görev verdiğimiz arkadaşlar sorumluluk adlılar. Bundan sonra beklentimiz performanslarını artırıp bu takımda oyuncu olmaları" dedi.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maçta eksiklerini gördüklerini söyledi. Demirbakan, "Bizim için bir test maçı oldu, eksiklerimizi gördük. Futbolcularımızın çıktıklarında maça başladıklarında tedirginlik ve endişe duyguları vardı, onu atamadık. Rakip kaleye hiç gidemedik desem yeridir. İkinci yarı futbola yakın bir şeyler yapmaya çalıştık. Eskişehirspor'un oyunu gerçekten iyiydi, tebrik ediyorum. Bizlerin üstünde oynadılar biraz. Düşünecek zaman, oynayacak saha bırakmadılar. Eskişehir iyi oynadı ve kazandı" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Rahat Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement