Eskişehirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçına Bileniyor - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçına Bileniyor

Eskişehirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçına Bileniyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Suat Altın Kayseri Erciyesspor maçında taraftarın tribünleri doldurmasını istedi.

20.11.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Suat Altın Kayseri Erciyesspor maçında taraftarın tribünleri doldurmasını istedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlarını sürdüren Eskişehirspor'un antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Passolig ile ilgili yapmış oldukları kampanya hakkında bilgi verdi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla takımın yükselişe geçeceğini belirten Hoşcan, taraftarın bu maçta futbolcuları yalnız bırakmamasını istedi. Passolig ile ilgili yapmış oldukları kampanyanın taraftarlar tarafından olumlu olarak karşılandığını ifade eden Hoşcan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Tabii ki biz taraftarımızın Passolig'e olan tepkisine katılıyoruz. Ancak yapacak bir şeyimiz yok, bu durum kanunla belirlendi. Taraftarımızın tepkisini biliyoruz. Ama yasanın getirdiği yükümlüklerle birlikte taraftarımızla, yönetimimizle beraber olmak isteğimiz vardı. Bununla ilgili bir kampanya başlattık. İnşallah bu kampanya taraftarımıza bir hareket getirecektir. Boş olan tribünlerimizi özellikle bu hafta dolduracağız. Futbolcularıma çok güveniyorum. Hafta sonu oynayacağımız Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla çıkışa geçeceğiz."

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Eskişehirspor futbolcusu Sezgin Çoşkun, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının önemini futbolcular olarak bildiklerini söyledi.

Taraftarın Pazar günü evlerinde oynayacaklarını karşılaşmada tribünleri doldurmasını isteyen Çoşkun, "Ligdeki konumumuz açısından zor bir maça çıkacağız. Tabelaya baktığımız zaman rakibimizle oynayacağız. Kendi evimizde oynamanın avantajını kullanacağız. Bunun içinde taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Sezon başından bu yana neredeyse boş olan tribünlerimizin bu maçta dolmasını istiyoruz. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak, bu maçtan daha iyi bir sonuç alacağımızı biliyoruz. Bundan dolayı yönetimimiz Passolig ile ilgili kolaylıklar da sağladı. Umarım maç sonucunda tribünde sevincimizi beraber yaşarız" diye konuştu.

"DAHA KÖTÜ DURUMLARDA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK"

Milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini söyleyen Çoşkun, konuşmasında şunları da söyledi:

"Biz futbolcular olarak ne kadar zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Bunun içinde milli takım arasında çok iyi çalıştık. Hiç istemediğimiz bir yerde. Eskişehirspor camiası daha kötü durumlardan alnın akıyla çıkmıştır. Bunun için bizler daha fazlasını ortaya koyacağız. Formanın hakkını vermek için gücümüzün son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın."

Öte yandan Eskişehir yapmış olduğu tek antrenmanla Suat Altın Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçına Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement