Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması

"Kayseri Erciyespor maçındaki isteği, arzuyu, coşkuyu, mücadele gücünü ve futbol adına koyduğumuz güzellikleri Fenerbahçe maçında ortaya koyabilirsek iyi bir sonuçla ayrılırız"

26.11.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Kayseri Erciyespor maçındaki isteği, arzuyu, coşkuyu, mücadele gücünü ve futbol adına koyduğumuz güzellikleri Fenerbahçe maçında ortaya koyabilirsek iyi bir sonuçla ayrılırız" dedi.

Sağlam, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, ligde geçen haftayı, gelecek adına umutlandıracak bir oyun ve skorla kapattıklarını bildirdi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının Eskişehirspor'un geleceği adına belirleyici olduğunu anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Bu hafta çok önemli bir Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe ile İstanbul'da kendi evinde ve taraftarı önünde oynamak kolay değil. Bizim çocuklar, kendilerine inanır ve güvenirse, sorumluluk alırsa, başaramayacakları bir şey yok. Kayseri Erciyespor maçındaki isteği, arzuyu, coşkuyu, mücadele gücünü ve futbol adına koyduğumuz güzellikleri Fenerbahçe maçında ortaya koyabilirsek iyi bir sonuçla ayrılırız. Camiamızı ve taraftarımızı mutlu edecek oyunu oynayacağız. Antrenmanlarımız iyi geçiyor ve moralimiz çok iyi. Bizim için her şey yolunda. Fenerbahçe maçından sonra çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçını oynayacağız. İstanbul seferinden, iki güzel karşılaşma oynayıp, ligde ve kupada iki güzel sonuçla şehrimize dönmeyi istiyoruz."

Toplantıya, Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun da katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement