Eskişehirspor, "Ulusal Kalite Hareketi"Ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor, "Ulusal Kalite Hareketi"Ne Katıldı

Eskişehirspor, "Ulusal Kalite Hareketi"Ne Katıldı

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: "Eskişehirspor, Türkiye'de KalDer'e üye olan tek kulüp. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor"

02.10.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü, Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) yürütücülüğündeki "Ulusal Kalite Hareketi" süreci kapsamında iyi niyet bildirgesi imzaladı.

Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Genel Sekreteri Fatih Sezer, İdari Asbaşkan Mustafa Akgören, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Kulüp CEO'su Mehmet Çetin ile KalDer Eskişehir Şube Başkanı Burak Erdinç, bildirgeye imza attı.

Hoşcan, Eskişehirspor'un sadece sportif alanlarda değil, kurumsal yapılanmada başarı için sürdürülebilir kalite amacında olduklarını bildirdi.

Kişilere bağlı kalmadan sürdürülebilirliği ve mükemmeliyeti ortaya koyabilecek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Hoşcan, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden beri kurum olarak yapılanmamızı, hesap verebilir ve şeffaf yönetim noktaları üzerinde gerçekleştiriyoruz. Eskişehirspor, Türkiye'de KalDer'e üye olan tek kulüp. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Eskişehirspor camiası olarak gurur duyuyorum ve KalDer Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor, 'Ulusal Kalite Hareketi'Ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement